Razvoj, proizvodnja i projektiranje složenih sustava vođenja i nadzora u elektroprivredi.

Na ovom području su realizirani sustavi koji vode i upravljaju cjelokupnu razmjenu električne energije RH, što je bio jedan od osnovnih uvjeta za osamostaljivanje HEP-a kao nacionalne elektroprivrede u međunarodnom udruženju proizvođača električne energije. U okviru isporuka ovih sustava realizirani su upravljački sustavi na bazi industrijskih personalnih računala sa vlastitim programskim rješenjima te niz specijalnih elektroničkih uređaja vlastite konstrukcije za obradu i prijenos mjerenja.

 

Proizvodnja font kazeta za laserske i Inkjet pisače
za specijalna tržišta.

Na ovom području je Majur-elektronika vodeća firma u svijetu. Tako je ovih proizvoda isporučeno preko 29.000 komada. Naši kupci ovih proizvoda su vodeći OEM iz područja laserskih i ink-jet pisača (HP i Lexmark), kao i niz distributera i dealera koji uglavnom djeluju na području centralnih i istočnoeuropskih zemalja.

 

Proizvodnja specijalnih uređaja za potrebe Ministarstva Obrane.
Radi se o sofisticiranim elektroničkim sustavima interne komunikacije na borbenim brodovima.

   

MAJUR - hotelski servis.
Oslanjajući se na iskustva i potrebe drugog dijela tvrtke, MAJUR - hotelski servis, razvijen je sustav dojave iz hotelskih soba na bazi tehnologije radio prijenosa podataka. Ovakvi sustavi su najsuvremenija rješenja, koja u ovom trenutku može ponuditi samo mali broj tvrtki.

   

Bežični vatrodojavni sustav TEMA80AW.
Od 2002. godine MAJUR ustrajno radi na primjeni bežične tehnologije u profesionalnim rješenjima. To je krajem 2003. godine rezultiralo bežičnim vatrodojavnim sustavom TEMA80AW koji je do ovog trenutka (Svibanj 2006.) i jedini takav sustav sa svim potrebnim atestima na Hrvatskom tržištu.

   

Automatizacija turističkih objekata.
2006. godine je završen razvoj i izvršene prve isporuke iz domene automatizacije turističkih objekata. Kompletna rješenja za potrebe ove indutrije daju odgovore na porebe od najmanjih iznajmljivača apartmana do velikih turističkih kompleksa.

   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Restaurantu Elegant u Vinkovcima
Sustav vatrodojave TEMA80 je postavljen u Restaurantu Elegant u Vinkovcima. Tim projektom je potvrden bežicni sustav unutar obijekata koji se bave ugostiteljstvom.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Zgradi CROZ-a u Zagrebu
Sustav bežicne vatrodojave TEMA80 je postavljena u zgradi CROZ u Zagrebu. Sustav je postavljen u na tri kata zgrade. Ovim projektom su potvrdene prednosti bežicnog sustava.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Crkvi Sveti Duje na Pašmanu
TEMA80 je postavljena u Crkvi Svetog Duje na Pašmanu. Tim projektom je dokazano da TEMA80 moze biti postavljena i u malim sakralnim obijektima.
   
Sustav MACH i TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Hotelu Zagreb u Karlobagu
Hotel Zagreb se nalazi na samom ulazu u Karlobag. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini mora. Od njegove obnove sredinom 2007 g. sustav MACH je prihvacen kao najbolje rješenje. Ovim projektom je MACH dokazao da se može koristit i u vecim hotelima. Osim sustava MACH ugraden je i sustav TEMA80 i time se firma Majur dokazala u sustavu vatrodojave u vecim hotelima.
   
Sustav MACH u Hotelu Centar u Novom Sadu
Hotel Centar u novom Sadu se nalazi unutar korporacije sportskih hotela. Hotel je potpuno obnovljen krajem 2009. Od pocetka obnove sustav MACH je bio u idejnom projektu.
   
Sustav MACH u Hotelu Angel u Ljubljani
Hotel Angel u Ljubljani je smiješten u strogom centru Ljubljane. Nalazi se u staroj renesansnoj zgradi pod upravom Državnog vlasništva Spomenika kulture. Da bi se ocuvao izgled sustav MACH je bio najbolji izbor.
   
Sustav MACH u Hotelu Stari Podrum u Iloku
Hotel Stari Podrumi u Iloku je u sklopu Ilockih podruma tako da uz smijestaj nudi i iskušavanje Ilockih vina. Izgradnjom hotela odmah je upala kao opcija sustav MACH.
   
Sustav MACH u Hotelu Miral u Zagrebu
Hotel Miral se nalazi na putu za zracnu luku Pleso. On je više hotel za poslovne ljude koji ocekuju mnogo od usluge, tako da je sustav MACH odmah bio prihvacen kao najbolje riješenje.
   
Sustav MACH u Hotelu Evropa u Sarajevu
Hotel Europa u starom dijelu Sarajeva je obijekt nastradao u ratu tako da je nakon toga bio u potpunosti obnovljen. Sada ima 5 zvjezdica. S rekonstrukcijom u planu je odmah bio sustav MACH-a.
   
Sustav MACH u ApartHotelu Vucko na Jahorini
ApartHotel Vucko je u sklopu skijaškog centra na Jahorini 33 km od Sarajeva. To je jedan od najpoznatijih skijaških centara u Bosni i Hercegovini. Obijekt je izgraden prije 3 godine i od pocetka je u planu bio sustav MACH.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Hotelu Zlatni Kokot
Bežicni sustav za vatrodojavu TEMA80 je postavljena u Hotelu "Zlatni Kokot" u Sesvetama. Ovaj projekt je jos jedan od projekata postavljanja bežicnog vatrodojavnog sistema TEMA80 u hotelima.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Narodnoj knjižnici "Vrbovec"
Bežicni vatrodojavni sustav Tema80 je postavljena krajem Kolovoza u Narodnu knjižnicu "Vrbovec" u malom mijestu kraj Zagreba. Ovim prijektom se TEMA80 uvrstila u moguce kvalitetne vatrodojavne sustave unutar knjižnica.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Crkvi Svetog Blaža u Vodnjanu
Sustav bežicne vatrodojave TEMA80 je postavljena u Crkvi Sv. Blaža u Vodnjanu. Ovaj obijekt se istice visokim stropovima i velikim holom. Ovim projektom su potvrdene prednosti bežicnog sustava.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Domu za starije i nemocne osobe "Villa Nonica"
Sustav vatrodojave TEMA80 je postavljena u Domu za starije i nemocne osobe "Villa Nonica" na Pešcenici u Zagrebu. Tim projektom je postavljen standard za domove za starije i nemocne osobe jer je obijekt zatvorenog tipa. Osim vatrodojave postavljena je i SOS dojava.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Samostanu Trogir u Trogiru
TEMA80 je postavljena u samostanu Sv. Blaža u Trogiru. Tim projektom je dokazano da TEMA80 moze biti postavljena i u malim sakralnim obijektima.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Drvnoj Industriji "Srbac" BIH
TEMA80 je postavljena u pogon drvne industrije "Srbac". Tim projektom je dokazano da TEMA80 odoljeva i najopasnijim uvijetima unutar tvornice drvne industrije.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Centru za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj"
TEMA80AW je postavljena u obijekte Centra za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj u Zagrebu. Posebnost ovog obijekta je u velikoj površini i u blizini šume. Ovim projektom je dokazano da TEMA80 moze konkurirat i najsofisticiranijim sustavima.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Centru za radnu i medicinsku rehabilitaciju "Nada" Karlovac
Sustav vatrodojave TEMA80 je postavljen krajem godine u Centar za radnu i medicinsku rehabilitaciju "Nada" u Karlovcu. Tim projektom je dokazano da sustav vatrodojave Tema80 je moguc i u Medicinskim obijektima.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Hotelu Minerva Medulin
U Hotelu Minerva u Medulinu postavljen je sustav vatrodojave TEMA80. Hotel Podgora je manji hotel s 36 soba. Ovaj projekt dokazuje da je TEMA80 povoljna i za manje hotele po obali. Osim vatrodojavnoh sistema postavljen je i SOS sistem.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Motelu Melodi Sesvete
Postavljen je vatrodojavni sustav TEMA80AW u Hotelu Melodi. Tim sustavom je potvrdeno da je i TEMA80 poželjna i u hotelskim obijektima.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Katedrali Zagreb
U Zagrebackoj katedrali je postavljen sustav TEMA80AW. Bežicni vatrodojavni sustav pokazao se kao najbolje rješenje za stari sakralni obijekt Zagrebacke Katedrale.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Sportskoj Dvorani Jastrebarsko
U Sportskoj dvorani u Jastrebarskom je pušten u rad novi vatrodojavni sustav TEMA80W. Taj projekt pokazuje da je i TEMA80 adekvatna i za sportske obijekte.
   
TEMA80W u Domu za starije i nemocne osobe "Dubrava"
TEMA80W u Domu za starije i nemocne osobe "Dubrava". Bežicni vatrodojavni sustav pokazao se kao najbolje rješenje za staracki dom u Dubravi.

   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Domu Crveni Križ na Sljemenu
Sustav TEMA80AW radi cak i na višim nadmorskim visinama (854 m). Dokaz je Dom Crvenog Križa na Sljemenu.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Chromos Agro
Chromos Agro u Zagrebu opremljena je sustavom bežicne vatrodojave TEMA80W.
Na velikoj površini tvornica i skladišta upravo bežicni vatrodojavni sustav pokazao se kao najbolje rješenje.

   
Sustav MACH u hotelu Kazbek, Dubrovnik.
Hotel Kazbek, smješten u lapadskoj uvali 3 km udaljenoj od Dubrovnika, opremljen je sustavom MACH.
10 soba i 3 apartmana opremljeno je kompletnim sustavom (kontrola ulaska, upravljanje i nadzor klima uredaja, kontrola pristupa i prolaska). Hotel ima kategoriju 5 zvjezdica.

   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Hrvatskom Državnom Arhivu
Hrvatski Državni Arhiv opremljen je sustavom TEMA80W. Sustav cini preko 80 bežicnih javljaca požara, centralom i sirenama.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u EX Agenciji
Ex Agencija - protueksplozijski zašticeni elektricni uredaji i sistemi, opremljen je bežicnim vatrodojavnim sustavom TEMA80AW.
   
TEMA80AW u FINA-i - Štrossmajerove Stube
Poslovnice FINA-e (Zagreb P-5) opremljena vatrodojavnim sustavom TEMA80W.
Vatrodojavni sustav u hibridnoj izvedbi (kompletno proizveden i isporucen od Majura i TehnoAlarma).

   
Majur na Interprotexu
Od 11.-16.09.2007. u paviljonu 5 štand 43 predstaviti cemo svoju liniju proizvoda u sklopu Interprotex izložbe (u sklopu 83. Jesenskog Medunarodnog Velesajma).
   
TEMA80AW - bežicni SOS i vatrodojavni sustav u Hotelu Kaktus, Citluk, BiH
Hotel Kaktus u Citluku opremljen je sustavom TEMA80W, integrirana vatrodojava i SOS kao jedinstven sustav.
   
Sustav MACH u hotelu Božica - Šipan, Dubrovnik
Hotel Bozica, mali obiteljski hotel smješten na otoku Šipanu u mjestu Sudurad (Dubrovnik), opremljen je sustavom MACH.

   
Sustav MACH u vili Sikaa u Trogiru
Vila Sikaa, mali obiteljski hotel smješten u zgradi staroj preko 300 godina u staroj jezgri grada Trogira, opremljen je sustavom MACH.
   
Sustav AUTAP02 u Villi Antea
14 apartmana prekrasne Ville Antea na Lapadu, Dubrovnik, opremljeno je sustavom AUTAP02.

   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u HNK Osijek
U Hrvatskom Narodnom Kazalištu u Osijeku je krajem Prosinca pušten u rad novi vatrodojavni sustav TEMA80W.
   
Sustav MACH predstavljen na X. kongresu HUH-a
Na X. kongresu udruge hotelijera i restoratera (HUH) koji je održan od 16. do 18. Studenog 2006. godine u hotelu Sheraton u Zagrebu, MAJUR je predstavio najnovije rješenje za automatizaciju hotela, sustav MACH.
   
Bežicni SOS sustav u hotelu Mima Đakovo
Hotel Mima u Đakovu opremljen je bežicnim SOS sustavom.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u privatnom kompleksu Žrnovnica
Privatni kompleks odmarališta u Žrnovnici (5 objekata) opremljen je sustavom TEMA80AW.

   
Bežicni SOS sustav u domu za starije i nemocne Vivodina
Doma za starije i nemocne Vivodina, opremljen je bežicnim SOS sustavom.
Sustav se sastoji od 30-ak bežicnih SOS javljaca, centrale i pripadajuce opreme.

   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u HZJZ Split
Hrvatski zavod za javno zdravstvo u Splitu opremljen je bežicnim vatrodojavnim sustavom TEMA80AW.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u HAZU Split
TEMA80W u HAZU Split(Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti). Bežicni vatrodojavni sustav pokazao se kao najbolje rješenje za renesansnu baroknu palacu Milesi.

   
Bežicni SOS sustav u Hotelu Central Zagreb
Zagrebacki Hotel Central opremljen je bežicnim SOS sustavom.
Sustav se sastoji od preko 80 bežicnih SOS javljaca, centrale i pripadajuce opreme.

   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u djecjem vrticu "Potocic" - Pisarovina
TEMA80W instaliran je u djecijem vrticu Pisarovina. Tim projektom Majur se dokazao da može zadovoljiti i obijekte obrazovnog karaktera za najmladu dob.
   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Chromos CTS-u
Chromos Tvornica Smola u Zagrebu opremljena je sustavom bežicne vatrodojave TEMA80AW.
Na velikoj površini tvornica i skladišta upravo bežicni vatrodojavni sustav pokazao se kao najbolje rješenje.

   
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u HAZU Zagreb
TEMA80W u HAZU Zagreb (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti). Bežicni vatrodojavni sustav pokazao se kao najbolje rješenje za taj spomenik kulture iz 1880 godine.
   
 
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Restaurantu Elegant u Vinkovcima
Sustav vatrodojave TEMA80 je postavljen u Restaurantu Elegant u Vinkovcima. Tim projektom je potvrden bežicni sustav unutar obijekata koji se bave ugostiteljstvom.>>>
TEMA80AW bežicni vatrodojavni sustav u Zgradi CROZ-a u Zagrebu
Sustav bežicne vatrodojave TEMA80 je postavljena u zgradi CROZ u Zagrebu. Sustav je postavljen u na tri kata zgrade. Ovim projektom su potvrdene prednosti bežicnog sustava.>>>
 
 

proizvodi | usluge | reference | o nama | kontakt
toner.je.to
| www.cro.net | www.automatizacija-apartmana.com
|
Copyright © 1995-2024  Majur d.o.o. Sva prava pridržana